Veterinārā klīnika

Drukāt
Banner 1050x80

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

Kondrātes I. veterinārārstes privātprakse

"Laukpēteri" , Bikstu pagasts, Dobeles nov., LV-3713
Veterinārija

Krūmiņi, ZS

Bērzu 5, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871

Kupriša A. veterinārā aptieka un klīnika, ZS Līčupes

Audēju 3, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Darba laiki:

Klīnikas darba laiki: P.-Pk.: 9:00-17:00; S. - 9:00-14:00

Aptiekas darba laiki: P.-Pk.: 9:00-17:45; S. - 9:00-15:00

 

Apraksts: Veterinārā prakse. Aptieka, zooveikals. Veterinārārsta pakalpojumi. Veterinārā klīnika. M/a pakalpojumi. Liellopu nagu apkope.

Labākie draugi, SIA

Latgales 3a, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301

LaimaVET, SIA

Ulbroka, Dauguļu 7a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

Lana-V, IU

Rīgas 47/49, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
ZL.LV iesaka

Latgales Veterinārais centrs

Jātnieku 63, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mūsu klīnika "Latgales veterinārais centrs" orientēta uz augstas kvalitātes veterināro pakalpojumu sniegšanu dzīvniekiem. Klīnikā pieņem speciālisti, kuri nodarbojas ar mazo (suņu un kaķu) un eksotisko dzīvnieku ārstēšanu. Klīnika aprīkota ar jaunāko tehnoloģiju diagnosticējošām iekārtām, kas ļauj īsā laika posmā noteikt tiešu diagnozi un sākt ar to strādāt. Veterinārās klīnikas "Latgales veterinārais centrs" ārsti apgūst speciālu apmācību, pastāvīgi paaugstinot  savu profesionālo līmeni, apmeklējot lekcijas gan vietējās, gan ārvalstu iestādēs.

Latgales ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS

Latgales 5, Viļāni, Rēzeknes nov. LV-4650
Govju un cūku mākslīgā apsēklošana. Pārraudzības piena analīzes. Mērlīdzekļu kalibrēšana pārraudzībai. Cilts darba konsultācijas. Veterinārija. Piena un gaļas šķirņu govju eksterjera vērtēšana. Vaislas buļļu un kuiļu bioprodukta iegāde.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Veterinārā klīnika

K.Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
Apraksts:

LBTU Veterinārā klīnika ir lielākā veterinārā klīnika Latvijā, kas sniedz veterināros pakalpojumus dažādu sugu dzīvniekiem suņiem, kaķiem, eksotiskajiem dzīvniekiem, zirgiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro pakalpojumu augstā kvalitāte tiek sasniegta, piesaistot Latvijā labākos veterināros speciālistus, izmantojot mūsdienīgas vizuālās diagnostikas un laboratoriskās izmeklēšanas metodes, kā arī uz pierādījumiem balstītu medicīnu. Sadarbojamies ar citām veterinārajām klīnikām Latvijā un Baltijā, sniedzot references pakalpojumus. Neatliekamā palīdzība tiek nodrošināta diennakts režīmā.

Liepas veterinārā ambulance, SIA

"Ravas" , Blīdenes pagasts, Saldus nov., LV-3852
Mūsu pakalpojumi::

 

✓ Lauksaimniecības dzīvnieku izmeklēšana un ārstēšana ✓ Aktuālas ķirurģiskas operācijas (glumenieka dislokācija, ķeizargrieziens u.c.) ✓ konsultācijas govju mītņošanā, ēdināšanā, aprūpē ✓ Palīdzība lauksaimniecību dzīvnieku dzemdībās ✓ Barības devu sastādīšanu ✓ Veicam govju mākslīgo apsēklošanu

 

Lion, veterinārā klīnika

Brāļu Kaudzīšu 19, Rīga LV-1021
Veterinārā klīnika Pļavniekos., klīnika klīnika , Purvciems, Pļavnieki veterinārā klīnika , mājas vizītes, analīzes, dezinfekcijas līdzekļi

Lion, veterinārā klīnika

Nīcgales 2, Rīga LV-1035
Vet, veterinārija, Veterinārā aprūpe, palīdzība, veterinārie pakalpojumi, vetārsts, veterinārārsts, aptieka

Lioveta, SIA

Tālavijas 16, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Par mājas mīluļu un lielāku zvēriņu veselību parūpēsies profesionāli un iejutīgi veterinārārsti. Veterinārajās klīnikās pieejama dzīvnieku terapeitiskā ārstēšana, ķirurģija, kastrācija, vakcinēšana, čipēšana un rehabilitācija. Īpaši grūtā brīdī mīļā dzīvnieciņa ciešanas atvieglos veterinārā eitanāzija.